۴ پاسخ

سلام عزیزم تا ۴ ماهگی نفخ طبیعیه

منم همین مشکل دارم😭،به شکمش روغن زیتون میزنم،کیسه ابگرم میذارم،حتما اروغش بگیر،نفاخ نخورید خودتون
تا یک ساعت بعد شیر خوردن درازش نکنید و تو بغلتون نسبتا عمودی نگش دارید،بچه هایی ک نفخ دارن حالت خوابیده اذیتشون میکنه خیلی
دارو هم داده بهم دکتر ،همه ی اینکارارو هم انجام میدم اما فایده نداره،اصلا نخوابیده بچه م دو روزه 😭

بهش گرمیچر بخربده اگ تاثیرنداش کولیک ایدبخربده من کولیک ایددادم خداراشکربهترن اولش شدیدبودهمش تواذیت بودالان میدم کولیک خیلی بهتره خداراشکر

به نظر من اول باید به غذا خوردن خودت توجه کنی حبوبات کم بخوری و هم میتونی شکمش رو ماساژ بدی