۵ پاسخ

این علایم رفلکس اگه یکی دو بار شیر سالم پرتابی بوده اشکال نداره پنیری ک خبلی خوبه اما هی بخواد استفراق کنه باید ببری دکتر خود درمانی هم نکن

پسر منم اینجوری بود اگه رفلاکس داره که مشکلی نیست طبیعیه در غیر این صورت زیاد خورده نگران نباش

سلام عزیزم رفلاکس داره ببرش دکتر دارو ضد رفلاکس باید بخوره بچه منم همین طور بود

سلام عزیزم حالت پرتابی و با پرش زیاد از علائم رفلاکسه اما نمیشه با قطعیتم گفت چون فقط یکبار اتفاق افتاده اگه بازم تکرار شد باید بررسی کنید

عزیزم عادیه اگه مدفوعش موردی نداره این بالا اوردنها عادیه، دکتربمن گفت یاشیرزیاد خورده بچم یارفلاکس میکنه. بچه منم بالامیاورد چندبارم شدتش زیادبود ازبینیشم امدبیرون چون سرش همسطح بدنش بود یاپایینتربود براهمین زیرسرش یخورده باید بالاترازبدنش باشه