۵ پاسخ

سلام کولیک داره بچه اتون؟

یکی بدی بهتره گلم

بلە میشە دکتر برای دخترم دوتاشو نوشتە،ولی اگە همون کولیک ایز رو سە بار در روز مرتب بدید خوب میشه،اگرم کولیکیش شدیده گریپ هم بدید

دکتر بهت گفته یا خودت میخوای بدی؟ اگر خودت میخوای بدی یکیشونو مرتب بدی کافیه اگرم دکتر گفته که هرچی اون گفته گوش کن

سلام ،منم بچه ام دل درد داره،پیش دکتر که رفتم گفت گریپ میکسچر رو با کولیک ایزو قاطی کن و بهش بده،سریع آروم میشه،هر وقت که شروع کرد به خودش بپیچه و نا آرومی کنه.