۷ پاسخ

سلام عزیزم مارکش رو عوض کن من هروقت میدادم میپرید تو گلوش اما نوع خارجیشو گرفتم الان خیلی خوب میخوره.اگه با عوض کردن مارکش بازم بالا اورد با پزشکش در میون بزار شاید به جاش مولتی ویتامین بده

قطره خارجی براش بگیر

کم کم بهش بدین
و بعدش درجا شیر بدید تا طعم دهنش عوض بشه
شبکه بهداشت بهم گفتن باید روزانه 1سی سی بخوره میتونه یکجا بخوره و میتونه توی چند وعده بخوره

خب پسرمنم همینجوری بود توطول روز بخش میدادم همون یه قطره چکونو همه رویدفه نده

با صبر و حوصله-قطره قطره بهش بدین.لازم نیست تمام 25قطره رو بجا در دهانش بریزین.حتما بدین قطره رو،سعی کنین تو طول روز بهش بدین

قطرش عوض کن خوبه بدی برارشدقدخوبه بعدافتاب به بدنش نمیخوره پس ادبده

مولتی بده من مولتی میدم اد هم داره توش