۵ پاسخ

من ۵۲بودم وتو۳۱هفته ۶۸شدم.دکترم مولتی قط کرد وخودمم برنج وشیرینی اینارو کم کردم

سعی کن اضافه وزن زیاد نداشته باشی خدای نکرده مسمومیت بارداری میگیری اگر قرص مولتی بهداشت بهت داده نخور چون آن چاق کننده خودم نزاشتن بخورم

آره عزیزم بشرطی که رعایت کنی و پرخوری نکنی ۵-۶وعده های کوچیک و مقوی، بعد زایمان شکمتو ببند

سلام من 59کیلوو بودم یه ماه اول 56کیلو شدم الان 32هفتهه امه 67شدم فک کنم تا 38هفته بترکم

منم همينقدر اضافه كردم ، الان بعد از ٤٣ روز فقط ١٢ كيلو من كردم