۴ پاسخ

لعاب برنج برا شروع خوبه چون خود برنج سرشار از ویتامین هست ولی برای اونهایی که رفلاکس دارن خوب نیس و از قبل بذار خیس بمونه بعد ابش رو بریز دور و دوباره ابش کن بذار قشنگ بپزه وقتی به اندازه ۴ قاشق ماقی موند اون اب رو از صافی رد کن بده بخوره یه کم باید غلیظ تر از شیر خودت باشه یه کوچولو نبات هم بنداز توش

لعاب برنج اصلا خاصیتی نداره . دکتر پسرم گفت کمکی رو با فرنی رقیق که یکم از شیر مادر غلیظ تره شروع کنم .

لعاب برنج هیچ ارزش غذایی نداره سرلاک بده اگه دکتر بهت اجازه داده اول برنج و شیر

لعاب برنج هیچ خاصیتی نداره من از دکتر پرسیدم