۶ پاسخ

شیشه چون راحت تره بچه ها به سینه ترجیحش میدن همه کسایی که هم شیر مادر میخورن هم شیر خشک بعد از یه مدت دیگه سینه نمیگیرن

سلام خب عزیزم چه اصراری داری؟بچه رو بدون شیر و گرسنه میذاری که حتما شیر خودتو بخوره؟مگه چی‌میشه شیرخشک بخوره؟ شیرخشک بده بهش داری آسیب میزنی بهش....

علیک السلام.
عزیزم ازاول باید شبا بهش میدادی توخواب که فهمیدنش کم باشه.
اول شیر خودت بر دهنش بخوره کامل که خورد
بعد شیر خشک بده بهش.
اول شیر خودت بعد شیر خشک.

شیرخشکوباکاپ یافنجون نوزادی بهش بده نه شیشه

عادتش دادی ب شیشه شیرشیرخودت چرانمیدی بزاگشنه بشه زیادسینه ی خودت بده بهش دیگه شیشه شیرنده برات دردسرمیشه سینه خودت اصلانمیگیره سرشیشه شیرسفته سرسینه ی آدم‌نرم بچه به یکیش عادت کنه اون یکیونمیگیرها

با شیشه بدی دیگه سینه خودتو نمیگیره شیر خودتم نمیخوره دیگه عزیزم