۵ پاسخ

سلام عزیزم..ای واای مثل من شدی منم مشکل شماروداشتم والان ۱روزه پاک شدم فک کنم اگه دوباره نیاد..منم قبل از۱ ماه چن روزی پاک شدم ودوباره شدید اومد همینجاسوال کردم بهم گفتن گیاه مومیایی ازعطاری بگیرب اندازه یه عدس جداکن بخورتا۱ هفته اگه دیدی هنوز لکه داری بازم بخورتابندبیادگرمی هم زیادبخورسردی اصلا نخوربدنت هم بی قووت شده من اینکارو کردم الان ۱روزه نیمده ای کاش دیگه تموم شده باشه منم مثل شماخسته شدم و دیگه توانم تموم شد ازبس خونریزی داشتم

عزیزم منم اینجوری شدم نگران نباش پریود شدی

عزیزم‌احتمالا پریود شدی

سلام منم ۳۷ روزه زایمان طبیعی کردم ولی مثل شمانبودم ۲۰ روزبعدزایمانم پاک شدم

احتمال داره پريود شده باشي