۱۲ پاسخ

من اپتامیل پی دی اف میدم خیلی خوبه

سلام عزیزم،اگه همون آپتامیل بهش ساخته همونو بده عوضش نکن

من که از نان خیلی راضیم

شیر خشک نان طعم بهتری نسبت به آپتامیل داره ولی آپتامیل از نظر طعم و ساختار نزدیکترین شیر ب شیر مادر هست

سلام عزیزم. اپتامیل بهتره انگار. و اینکه شیرخشک رو عوض نکن حالا که بهش میسازه

منم آپتامیل میدادم‌تا هفته ی پیش.اصلا راضی نبودم.هم قندش بالاس هم یبوست میداد.نان گرفتم راضییم

سلام.آپتامیل خوبه

اگه آپتامیل میخوره بیخودی عوضش نکن،، آپتامیل هم خوب وزن میده به بچه

اپتامیل بهتره چرب تر وزن میگیره من خودم نان وقبول دارم اماهربچه ای اپتامل نمیخوره

سلام هر دوتاش خوبه من دخترم با اپتامیل وزن نگرفت نان دادم بهش خوبه

به نظر من اپتامیل عالیه

سلام منم اول به پسرم ببلاک میدادم ازوزن گیریش راضی نبودم اپتامیل میدم ازچندتاداروخانه پرسیدم گفتن اپتامیل بهتره