۵ پاسخ

سلام شب همون روز که سزارین شدم پرستاراخودشون بستن برام...منم مدام بستم....اتفاقا با گن راحتتر بودم ....بدون اون احساس میکردم شکمم افتاده و شله ....الان یک ماهه از سزارینم میگذره شکمم جمع شده...البته شیر دادن به بچه میگن در جمع شدن شکم خیلی موثره...

سلام عزيزم، من از روزي كه اومدم خونه شكممو محكم با چادر بستم بعد ٢ هفته كه بخيه هام خوب شد از شكم بند استفاده كردم، بعد از يك ماه ١٥ كيلو كم كردم، ٨٥ كيلو شده بودم الان شدم ٧٠ كيلو

من شکمو یه روز بستم انقد اذیت شدم که بازش کردم چون بخیه بود خیلی بدجور میشد،گن معمولی از همون روزی که مرخص میشی میتونی

من اصلا نبستم خودش سر ۴۰ روز جمع شد

منم بستم اذیت بودم اب ومایعات بخورشکمت جمع میشه