۶ پاسخ

سلام مایعات زیاد بخور آبگوشت جوجه محلی آب هویج سوپ شیرخشک بخر این چند روز شیر نداری با قاشق بهش بده

زود به زود به بچه شیر بده هرچقدر بیشتر بمکه شیرت بیشتر میشه . چند روز اول همینجوریع شیر ادم کمه بعد ک بچه خوب بمکه شیرت میاد.

سلام قدمش مبارک باشه سزارین یا طبیعی؟

منم چن روز اول شیرم کم بود دکتر گفت شیر خشک بده چون نمیشه که بچه گرسنه بمونه، الانم شیرم کمه در کنار شیر خودم شیر خشکم بهش میدم

نگران نباش
یکی دو روز اول همینجوریه
دوش ابگرم
خرما و چای ملیل بخور

برو زیر دوش آب گرم ماساژ بده سینه هاتو دلستر بخور آبگوشت بخور