من جفتم قدامیه و تو سونو زده بریچ. یعنی چی

۶ پاسخ

جفت قدامی یعنی جفت جلوی بچه س ولی تو خلفی پشت بچه س، بریچ هم یعنی نی نی به پا هستش یعنی سرش بالاست پاهاش پایین ک اگه نچرخه سزارین میشین

پاهاش پایینه سرش بالاست جنینت اگه تا آخر همین جوری باشه سزارین میشی اگه بچرخه و بشه سفالیک طبیعی زایمان میکنی

جفت قدامی یعنی جفت جلوی نی نی هستش برعکس جفت خلفی ک پشت جنینه، بریچ هم یعنی نی نی به پا هستش یعنی سرش بالاست پاهاش پایین ک اگه نچرخه سزارین میشین.

بریچ یعنی بچه با پا هست یعنی پاهاش پایینه سرش بالا ، اکثر بچه ها اولش بریچ هستن ، قدامی هم مدل جفتته که یعنی از جلوعه

سلام عزیزم قدامی جفت جلو نی نی هست بریچ که نی نی سرپاست وزایمان سزارینه راستی میشه بدونم گرید جفتتون چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امکانش هست بچه بچرخه تااخربارداری