۷ پاسخ

اره عزیزم خطرناکه نباید زیاد استفاده بشه برو تو مواد غذایی خطرناک ببین چه چیزایی نباید بخوری

سلام من خیلی خوردم مخصوصا قوره قوره کی گفته این حرفا رو

من میخورم تو سالاد خداروشکر مشکلیم نداشتم

ببین هرچی به اندازه بایدخورد اینکه یکباردوبارمصرف کنی باعث سقطه همش حرفه من خودم مصرف کردم خیلی مصرف کردم ولی شایدهرهفته یکبارولی نه هرروز

شاید به خاطر فشار میگن ولی یه بار چیزی نمیشه

ای بابا..آخه چی بخوریم دیگه..هر چی بخوریم که میگن ضرر داره...

از نظر طب سنتی غوره سرد و قابض است... زنان باردار از مصرف غوره زیاد باید خودداری کنند،‌ چون غوره ادرار آور است و احتمال سقط جنین را افزایش می دهد... اما مصرف آن در حد چاشنی سالاد یا غذا اشکالی ندارد...