۸ پاسخ

پوره هویج و موز هم میتونی بهش بدی کم کم میتونی به سوپش جعفری اضاف کنی یا پرک جو

سوپ رو متنوع کنید با سبزیجات مختلف مثل تره فرنگی لوبیا سبز کدو سبز کدو حلوایی
کته خیلی نرم که با اب مرغ یا ماهیچه پختید
پوره کدو حلوایی کدو سبز پوره گلابی و سیب و اووکادو پوره هویج و سیب زمینی

گلم سوپ با مواد اولیه ی متفاوت پوره های هویج و سیب زمینی و پوره ی میوه ها ماست سویق کودک

سرلاك با طعم هاى مختلف

پوره سیب زمینی ،پوره هویج،پوره کدو حلوایی

عزیزم پوره سیب زمینی و شیربرنج هم میتونی بدی

سیب زمینی پوره نخود فرنگی شیر برنج

گلم سوپ ماهیچه و مرغ یا بلدرچین یا بو قلمون با سبزیجات مختلف هویچ کدو سیب زمینی حسابی میکس کن وحتما آپز یا بخار پز کن تا نوش جونش کنه