۷ پاسخ

ماه اخر چون جایه بچه کم میشه حرکتشم کم میشه اما اگه طولانی شد بادکترت درمیون بذار

بادکترتون مشورت کنیدولی بعضی بچه هاتنبل هستن کم حرکت میکنن

هفته های اخر خیلی مهمه لطفا سهل نگیر و اگه حرکت نداره حتما برو اورژانس زنان برات ان اس تی بگیرن تا خیالت راحت شه
نگو جاش تنگه و مهم نیس
من خودم جنینم رو بخاطر سهل انگاری دکتر و ندونم کاری خودم از دست دادم
چون آبش کم شده بود و حرکت نداشت ولی بهم گفتن بزرگ شده جا نداره حرکت کنه منم قبول میکردم که متاسفانه اونطوری شد

اهنگ بذار من گداشتم رقصید😂اب یخ بخور برای اینکه خودشو گرم کنه حرکت میکنه

عزیز بذار نیم ساعت بگذره بعد ببین حرکت میکنه یان اگه نکرد پاشو یه شربت شیرین یه لیوان بخور ن شکلات
اگه بازم حرکت نکرد برو نوار قلب بگیر
ولی نگران نباش نی نی الان دیگه داره جاش تنگ میشه بزرگ شده نمیتونه دیگه خیلی حرکت انجام بده
منم گاهی اوقات روزی 6 باز بیشتر حرکت بچمو حس نمیکردم

عزیزم چون هفته های اخری جای بچه ام کمترشده بخاطرهمینه

خرما بخور یا بستنی