۶ پاسخ

نگران نباش دختر منم سه روز بود یبوست داشت موقع مدفوع جیغ میزد و گریه میگرد آب هویج و کیوی پوره کردم انجیر هم تو آب خیس کردم پوره کردم بهش دادم خیلی خوب شد حتما امتحان کن

سلام عزیزم کره بدش فلوس بده خاکشیرعالیه.بارهنگ عالیه.

حمام آبگرم ببر دلش رو دورانی مالش بده کره و روغن زیتون تو غذاش بریز

مگه خوب غذا و مایعات نميخوره؟

عزیزم بنظرم بدون مشورت با دکتر داروهاشو قطع نکنید. آب زیاد بخوره و گوجه هم خیلی خوبه. کره هم که دوستان گفتن

چرا داروشو قطع کردید؟فشار زیاد موقع دفع میتونه باعث فیشر یا حتی همورویید بشه