۱۳ پاسخ

عزیزم همه گریه بچه ها معنیشون گرسنگی نیست و چون ذات بچه میک زدن رو دوست داره سیر هم باشه باز سینه مادر و میک میزنه برای ارامش،شاید مشکل دیگه ای داره ،دل درد نفخ کولیک،سوزش ادرار،گوش درد ...

ازکجامیدونید گشنشه؟بچه ها همیشه دهنشون بازه این دلیل گشنگی نیست

گلم پسر منم با شیر من سیر نمیشه.
اول مطمئن شو که شیرت کافی نیس چون بچه ها هرقدم بدی شیر میخورن
اول اینکه دفع ادرارش خوب باشه و دوم اینکه وزن اضافه کنه
من پنج روز فقط شیر خودمو دادم ولی وزن اصافه نکرد دکترش گفت که شیرت کافی نبوده
اشکالیم نداره که هم شیر خودتو بخوره هم شیرخشک بهتر ازینه که گرسنگی بکشه

وای منم همین مشکلو دارم شما چند دفعه هر دفعه چ مقدار شیر خشک میدین بهش پسر من۴۴روزشه

پسر منم همینطوریه😫
با شیر خودم سیر نمیشه و گریه میکنه
اول سینمو میدم بعدش شیرخشک
بعد چندساعت دوباره تو سینم شیر میاد

زیاد بهش شیر خشک نده خدای نکرده سینه تو ول میکنه

وضعیت منم همینه شیر خودمو میدم سیر نمیشه تهش مجبورم شیرخشک بدم

che gonahi azizam khube ke bache tarkibi shir bokhore ghoseye ino nakhor to shire khodeto be hade moshakhas bede sir k nashod shir khoshko bede shaba ham bede k rahat bekhabe

عزیزم نگران نباش به مرور خوب میشه طبیعیه

شاید دلش درد میکنه به خودش نمیپیچه؟؟؟یا موقع شیر خوردن سرشو عقب نمیکشه از نو شیر بخوره

منم همین وضعودارم

بچه ها عادت دارن ب مکیدن.این نشانه گرسنگی نیست تعداد دفعات ادرار اگر شش بار باشه یعنی شیرتون کافیه.

خیلی هم عالی وقتی شیر خودتون کافی نیست بدید چه ایرادی داره بچه گرسنه بمونه ک بدتره اگه صرفا دوست داره میک بزنه پستونک بدید