۱۰ پاسخ

پسر من تازه تازه داره یاد میگیره،الان سه ماه. ۱۶ روزشو،عجله نکن،رفته رفته خودش به روال میوفته،فقط باید صبور باشی

سلام عزیزم دختر من نزدیک سه ماه شد ولی هنوزم بعضی شبا اذیت میکنه

سلام بعد 2ماهگی یواش یواش درست میشه این پروسه😊

باید از روز اول ک ب دنیااومد درس میکردی. باید تحمل کنی تابزرگ تربشع مال من الان شباقشنگ میخوابه

سلام روزها سرگرمش کن باهاش بازی کن...سرو صداهای طبیعی مثل تلویزیون یا حرف زدنتون باهم باصدای معمولی نه زیاد بلند توی خونه داشته باشین یعنی توی روز خونه رو خیلی آروم نکنین ک اون راحت بخوابه به جاش شب نور خونه کم باشه صدا ها رو حذف کنین براش لالایی بخونین و سعی کنین بخوابونینش....کم کم درست میشه

درست میشن ماله منم تا دوماه این طوری بود نگران نباش

از سه ماهگی به بعد درست میشه خودش، سعی کنید کاری کنید فرق روز و شب و متوجه بشه، مثلا شبا حتما نور خونه رو کم کنید، یا اگه سخت نیست براش دراز کش بهش شیر بدید.

بچه ها باهم خیلی فرق دارن من پسزم اوایل می خوابید اما الان شبا اصلا نمیخوابه خسته شدم دیگه

دختر من ۱ ماهش رد شد شبا میخوابه تا ۱۰ صبح فقط واسه شیر بلند میشه دوباره میخوابه
بچه ها با هم فرق دارن به ژنتیک هم خیلی ربط داره

۳ ماهگی ب بعد دختر من الان شبا خابه فقد برا شیرش بیدار میشه