۴ پاسخ

به منم دکتر گفته بود یک ماه بده دقیقا یک روز بعد اینکه دارو رو قطع کردم حال دخترم بد شد.شما حتما به دکترش اطلاع بده که بچه زجر نکشه.پدی لاکت خیلی خوبه بهش بده من دخترم الان فقط پدی لاکت میخوره خداروشکر ریفلاکسش خوب شده

عزیزم اگر شیر خودتو میخوره آویشن دم کن بعد از هر وعده غذا یک لیوان بخور هرروز ...منم دخترم همینجور بود ولی از وقتی آویشن میخورم ریفلاکسش خوب خوب شد یزره هم دیگه بالا نمیاره الان چهار ماهشه

همون بهتر که رانیتیدین رو نمیدید
با مشورت دکترش دارو جای گذین کنید
من پدی لاکت میدم برای رفلاکسش

سلام دوره دارو تموم نشده بوده قطعا
و هنوز معدش احتیاج داره ب دارو برا کنترل ریفلاکسش
با مشورت پزشک داروشو شورو کنید باز