۸ پاسخ

عزیزم دلش درد میکنه، اگر از یک ماهگی رد شده شربت گل گریپ روزی سه بار بهش بده، اگر حس کردی سردیش شده یکم نبات داغ بهش بده، عرق نعنا هم یک قاشق چایخوری خوبه بهش بدی، با روغن کرچک یا روغن بادام شکمشو ماساژ بده و پاهاشو چند بار آروم جمع کن تو شکمش تا باد دلش خالی بشه

عزیزم کولیک داره خیلی طبیعی پسرمنم کولیک شدیدداشت جوری زورمیزدنمیتونست بادهای معدشوخارج کنه کبودمیشد میزدزیرگریه شکمش خیلی سفت میشدوبادمیکردیابرودکتریاشربت کامی کام یاکولیکیدبده به پسر من ایناروداد کامی کامونیم قطره چکون کولیکیدوتقریبا۱۰تا۱۲قطره

سلام عزیزم ،اگه پاهاشم میاره تا شکمش دلپیچه گرفته

سلام یاشکمش نفخ داره وبادتوشکمشه یااروق

عزیزم بچه های ماهم بودن میگن ک از کولیکشه

کولیک نداره؟؟؟ چون بچه هایی که کولیک دارن خیلی زور میزنن

سلام عزیزم . شاید دلدرد داره . عروقشو میگری

شاید کولیک داره شیر خودتونو میخوره؟