۴ پاسخ

عزيزم بچه ها تو اين سن تازه باها و دستاشون رو كامل ميشناسن و اين ي نوع بازيه براشون
دختر منم همين بود ب دكترش گفتم گفت هيچي نيست هنوزم اينكارو ميكنه

عزیز میخواد ماهیچه های پاهاش رو قوی کنه طبیعیه پسرمنم همینکارو میکنه دائم

حتمالا اداشه بهونه گیری میکنه بچه ها شش ماه به بعد وقت خوابشون هر کدوم یه جور رفتار میکنن و غر غر میکنن