۶ پاسخ

من که تصمیم گرفتم از فردا لعاب برمج بدم بهش

عزیزم زیره دم کن بخور خیلی جواب میده و فولیک اسید بخور

قطره شیر افزا و چیزایی ک شیرو زیاد‌میکنه بخور.سعی کن شب شیر بدی ک شیرت بیشتر بشه

عزیزم مایعات زیاد بخور دم کرده رازیانه شیر وزیره آب هویج فوق العاده اس واسه شیر لیمو شیرین هندوانه. مائشعیر ران مرغ چای کمرنگ جواب میگیری ودر آخر اگه نشد شیر افزا از داروخانه بگیر بعد هر وعده غذا 20 تا 30 قطره بریزید داخل اب نوش جان کنید شیرتون زیاد میشه مایعات و خواب کافی

عزیزم برنج و ماکارونی و اب هویج و دلستر زیاد بخور واس افزایش شیرت خوبه.میتونی شبا که خوابه بهش شیر خشک بدی.نزار برای وقتایی که زیاد گشنشه و حوصلش سررفته اینجوری شاید بخوره.شیرخشکش رو هم میتونی عوض کنی شاید خورد

شبا موقع خواب آب هویج بخور خیلی خوبه برای زیاد شدن شیر