۵ پاسخ

ماشالله اون که تپله عزیزم وزن بیش ازحد هزار جورمشکل میاره واسه بچه،مایه آشنا داریم دخترش انقدر چاق و گنده اس موهاشم فره،شبیه،سمندونه 😂😂تازه نمیتوست راه،بره همش میخوره،زمین چون،سنگینه😁

بازم مثل همیشه 😐😐😐گلم عزیزم جانم بچه وزنش قدش نرمال باش بچت سالم باش اخه چ نیازی ب تپل بودن میدونی چاقی بی رویه چ عوارصی برا اون بچه داره حداقل یکم ک بزرگ بشه کلی ب مشکل میخوره خدایی نکرده فقط ب سلامتیش فکر کن

شیر کافی بده..قرار نیس همه بچها تپلی بشن .شما یا همسرت تپل هستی؟ب ژن میره .الان بهش غذای کمکی نده بخاطر دل خودت .تپل نباشه سالم باشه کافیه

شیرخشک بهش بده طبق نظر دکتر عزیزم

صورتش ک خوبه تو عکس دختر منم امروز ۳ماهش تموم شد