۴ پاسخ

هم شیر خشک هم کمکی باعث تغییر رنگ پی پی میشه طبیعیه

عزیزم من امتحان کردم اگه شیر خودتون رو میخوره فقط بستگی ب غذای ک خودتون میخورید داره ک مدفوع بچه رنگش تغییر میکنه اصلا هم نترسید هیچ مشکلی نیست ببخشید ببخشید معذرت میخام 🙏 حتی مدفوع آدم بزرگا هم بستگی ب غذای ک میخورن داره

بخاطر آهن موجود در شیره. دختر منم همینه. گاهی سبز گاهی زرد البته بیشتر سبزه تیرس. شل بودنشم دکتر گفت بخاطر شیر مادره

به نظرمن طبیعیه چون شیرخشک حاوی اهنه واهن باعث میشه که رنگ مدفوع سبزبشه