۴ پاسخ

سلام میگن نگاه نکنن بهتره ولی پسرمنکه فقط باتلویزیون میتونم حواسشوپرت کنم برم ب کارهام برسم

سلام عزیزم. تلوزیون،گوشی،تبلت و هر صفحه نمایشگری برای بچه زیر۲سال ممنوع و دوسال تا۵سال روزی یک تا دوساعت.چون در بزرگسالی باعث دوربینی نزدیک بینی بچه میشه.ولی متاسفانه این روزا همه بچه ها خواه ناخواه چشمشون ب تلوزیون و گوشی میفته.
بعضیا رعایت میکنن ولی خیلی وقتها نمیشه.

میگن بیشتر از یه ساعت تلویزیون نگاه کنن عصبی میشن دختر‌من نگاه میکنه ولی دیگه زیاد نمیزارم در حد پنج دقیقه

سرشو با بازی کردن با اسباب بازیهاش گرم کن. خودتونم زمان تلویزیون دیدن رو کم کنید یا بذارید برای زمانی که خوابیده