۱۳ پاسخ

عزیزم فقط قرص اورژانسی بخور. از این بعد همیشه تو خونه داشته باش. بهداشت ک رفتی بگو بهت بدن

زود قرص اورژانسی بخور

قرص اورژانسی رو تا ۷۲ ساعت میشه خورد.فردا تهیه کن بخور.منم این مشکل برام پیش اومد فرداش خوردم.فقط ۱۲ ساعت که از رابطه رد کرد باید دو تا ۷۵ درصد بخوری قبل ۱۲ ساعت ۱ دونه ۷۵

اورژانسی نداری بخوری

اگر شک داری و رابطه پر خطر داشتی و دوست نداری بازم مامان بشی قرص اورژانس بخور ولی زمانشو اینارو نمیدونم از نت سرچ کن

برامنم چندروزپیش این اتفاق افتاد همه جام بسته راهها نمیزاشتن تاداروخونه برم اورژانسی بگیرم منتظرم چندروز دیگه اگه پری نشدم تست بزنم

قرص بخور دیگه نداری فردا بگیر وقت هست حالا

اورژانسی یا دوتا الدی بخور

اورژانسی هیچ کاری نمیکنه وا

قرص ال دی دوتا بخور

دوتا ال دی بخور خدابهت رحم کنه 🤭

بدو برو قرص اورژانسی بخور یاقرص ال دی

بدبختی اینجاس ک هیشکدومو تو خونه ندارم شوهرمم خابیده اون خوشش میاد بازم بچه بیاریم ولی من نمیخام یعنی نمیتونم صب زودم میخاد بره سرکار