۵ پاسخ

نه خوبه زردیش رفع میشه شیرخشت بهش بده من به پسرم دادم خودتم عرق کاسنی خیلییی بخور لیموشیرین بخور شربت تخم شربتی درست کن بخور جوشونده عنای و ناخنک درست کن بخور تا بچه از شیرت بخوره خوب میشه نگران نباش

پاهاشو با عرق کاسنی وشیر گاو بشور
شیرخشت سرده میدی به بچه همش خوابه وبی حال بچه فقط باید شیر بخوره دستشویی کنه

دستگاه اجاره کنید،چند ساعت زیر دستگاه باشه،زردیش خوب میشه
منم برای پسرم دستگاه اجاره کردم،زردیش خوب شد

عزیزم دستگاه کرایه کن بیار خونه بذار تو دستگاه 24 ساعت خیلی زود میاد پایین زردیش
دختر من 13.8 بود زردیش 10 ساعت تو دستگاه واستاد شد 8

سلام عزیزم دو روز داخل دستگاه باشه قطره هم بدین خوب میشه ولی زیر نظر پزشک انجام بدین حتما