۷ پاسخ

نه عزیزم مشکلی نداره اتفاقا بهداشت به من گفت اگه شیر واسم خوب نیس بجاش لبنیات بخورم فقط حواست باشه نمکش زیاد نباشه . در ضمن اون روز یه دکتر توی تلوزیون میگفت لبنیات رو همراه غذا نخورید چون کلسیم داره و آهن غذا رو از بین میبره . میتونی بذاری بعد غذا البته منم همراه غذا دوست داشتم ولی خوب واسه همین نمیخورم همراه غذا😔

نه عزیزم مشکلی نداره نوش جونت.
ولی هرجیزی زیاده رویش خوب نیست
چون دوغ نمک داره برای فشارت خوب نیست و ورم میاره عزیزم.
سعی کن کنترل شده مصرف کنی.

نه دوغ واقعا خوبه مخصوصا بری جنین

منم همینطور فروشگاه محلمون دیگه تموم کرد😂😂

نه به خاطر کلسیمش مفیده

لبنیات ضرر نداره که

نوس جونت عزیزم بستگی ب بدن خودت داره منم روزی دو لیوان میخوردم, که نمی دونستم نمک داره زیاد, بشدت ورم کرده بودم که دکترم گفت اصلا نخور