۸ پاسخ

نه اصلا مضراتش بخونید

سلام عزیزم، اصلا نمیدم، دکترش گفت شیر پاستوریزه نده ا

سلام عزیز بله هم شیر خودمو میخوره هم شیر پاستوریزه تقریبا هر روز میدم ۱۱ ماهش بود دکترش گفت شروع کنم بدم میجوشونم یا با بیسکوییت یا صبحونه با کره مربا یا شیره میریزم توش

سلام عزیزم من که شیرخودم میدم تاحالا شیرپاستوریزه ندادم به جاش شیر خشک نیدو میدم ممکن تا بعد دوسال همون نیدو بدم

نه شیر پاستوریزه خاصیتی نداره و حتی مضره

اگه جایگزین شیر مادر با شیر خشک نباشه منعی نداره ولی نبازد شیرتونو قطع کنید

دختر من کلا شیر پاستوریزه میخوره

من میدم عزیزم.گرمش میکنم کنجد دارچین می ریزم داخلش میدم.یا شیربرنج میکنم.الانم اتفاقا شیر برنج دادم ب دخترم خورد