۷ پاسخ

عزیزم‌چهل روزگی غسل نداره بستگی ب خونریزت داره ک باید غسل کنی اگه زیاده استحاضه کثیره اگه کمه استیحاضه متوسطه .باید بعد از اذان غسل کنی.بعدش میتونی غسل مافضمه هم بکنی خاستی نماز قضا هم ادا کنی

غسل استحاضه فقط عزیزم اگه خون قرمز یا زرد رنگ میبینی و اگه مثلا جنابت رو گردنته انجام بده کلا کاسه قران ها هست میریزن ی پیاله سر زائو و نی نی. همین

هم نیت نفاس هم استحاضه رو داشته باشید

غسل استحاضه

غسل نفاس
چون خون بعد زایمان نفاس گفته میشه

روزچهل غسل نداره عزیزم من ازیه جای مطمئن سوال کردم حالامیخوای چندجابپرس،مهم 10روز که غسل انجام بدی

ی لگن پراب بذارپیشت چهل بارشونه بزن تواب بعداون اب وبریزروسرخودت وبچه همین