۱۰ پاسخ

من بچم از وقتی ب دنیا امد مدفوعش سبزه دکتر گف مال اهن شیر خشک

من از دکتر پرسیدم گفت اصلا ربطی ب سرما و این چیزا نداره عادیه... خودش خوب میشه

سلام سردی خوردی خودت حتما .غذای سربخوری اینجوری میشه گرمیچربده عرق نعناع خودتم بخوربچتم بده شربت سگا گریپ زنجبیل ایناداره خیلی خوبه براش باقطره پدی لاکت بده به بچه خودتم غذای گرم بخورغذای سردونفاخ نخور عرق نعناباچای نبات زیادبخورمخصوصا ناشتا شیرت ساف میشه خوب میشه اگرم شیرخشکیه توشیشش نبات بریزشکمشوباحوله گرم کن .واین دوتا دواروروبده بهش خوب میشه مدفوع سبزازسردی میاد.

پهلوهاشو گرم بگیرید مخصوصا موقع خواب خوب میشه.احتمالا یک کمی یخ کرده بدنش

من ک هرکاری کردم خوب نشد البته شیر خشک میخوره .

احتمالا گوشش درد میکنه پشت گوشاش و روغن ویکس بزن یکم

سلام عزیزم..اگه شیر خشک میخوره طبیعیه اصلا نگران نباش.

به احتمال زياد پهلوش سرما خوردع

حتما سردشه که سبز شده

اگه شیر خشک میخوره شاید طبیعیه پسر منم ی مدتی این طوری بود