۵ پاسخ

شامش سنگین و نفاخه شام سبک‌ بده عزیزم حبوبات رو شب نده چون کوچولوت حساسه بهش عرق نعنا یا گرایپ‌میکسچر بده قبل از خوابش یا بعد از غذاش

اگه بادیون می‌شناسی براش دم کن با نبات بهش بدم من به دخترم میدادم خیلی آروم مییشد

غداهای نفخ دارنده شبا حبوبات مخصوصا.شباقبل خواب عرق نعنابایکم اب بهش بده بخوره

سلام پسر منم نفخ زياد داره شبا براش هل دم ميكنم ميدم خيلي بهتر ميخابه

قبل از خوابیدن بهش ترتجبین یا نبات داغ بده بخوره ......سعی کن نفخ غذاهایی ک میتونی رو بگیری