۷ پاسخ

حلبه از عطاری بگیر چند دونشو نیم کوب کن آبجوش بریز روش اندازه یک چهارم استکان یکم بذار دم بکشه بعد صاف کن از آبش با قاشق بریز تو دهن بچه اندازه یک قاشق مرباخوری . از ۳ ماهگی به بعد یک قاشق عرق نعناعم میتونی بدی . بعضیا هم آبجوش نبات یا چهارزیره ام میدن اما بهترش حلبه ست

دایمتین
کامی کام
من از هردو راضی ام
گریپ میکسچر و کولیکز به دخترم جواب نداد

من به پسرم کولیک اید میدادم و با قطره اهورا نی نی قاطی میکردم

بخدا هیچی خوب نیست پسرم انقد سر این کولیک زجر میکشه همه چی ام امتحان کردم

سلام قطره کولیکِز آلمانی هستش

کولیکزبرای درمان کولیک خوبه فقط یکم تنده شاید نوزاد دوست نداشته باشه

من کولیکیز و کولیکید دادم بد نیست