۱۱ پاسخ

سلام گلم من قبل بارداری ۵۱ بودم الان ۵۸ شدم .میزان اضافه وزن تو بارداری به وزن قبل باردای هم هست

سلام عزیزم منم قبل بارداری ۷۰ بودم الان ۷۴ کیلو هستم ، بنظرم کمی زیادی داری وزن میگیری ، چون از هفته ۳۲ به بعد خیلی بیشتر وزن جنین اضافه میشه ، بازم با دکترتون مشورت کنید شاید توصیه های تغذیه ای کردن که با اعتدال وزن بگیرید

من قبل بارداری 83 بودم
الان توو 19 هفته 76 کیلو

من قبل بارداری۸۲بود تا الان شدم۷۵یعنی فقط کم کردم نه اضافه الانم هفته۲۱

من ۶۵ بودم قبل بارداری تو بارداری شدم نزدیک ۸۰ یعنی ۱۵ کیلو زیاد کردم، البته الان که پسرم ۱۶ روزشه وزنم شده ۷۰

سلام منم ویارداشتم وزن کم کردم
55بودم الان 62شدم....7کیلوفقطاضاف کردم

من قبل بارداری ۷۷ بودم بدلیل ویار وزنم ماه سوم تا ۶۹ کیلو رفت و الان ۳۸ هفته ام وزنم ۸۰ کیلو و امروز چکاپ داشتم گفت خوب و نرماله

خوبه زیاد نیست باید تا اخر باری داری میتونی۳کیلودیگه اضاف کنی

سلام یکم زیاد اضاف کردی من 58کیلو بودم الان 65کیلو شدم با این حال مراعات میکنم میخوام بیشتر بچه ام وزن بگیره تا خودم منم تا 6 ماه وزن اضافه نکرده بودم

منم اول دو کیلو کم کردم حالم بد میشد بعد شروع به وزن گیری کردم تا الان نزدیک ۱۴ کیلو زیاد شدم
بدن هرکسی فرق داره یکی خیلی وزن اضافه میکنه یکی کمتر...مهم وزن و رشد جنینه

من ۷۳ بودم . بعد شدم ۸۰ الان ۸۳ هستم .