۴ پاسخ

خوب عزیزم منم همینجوربودم درحدی بودکه لباس خیس میشدکم کم ،کم شد به مامانم گفتم ،گفت هرچی بچه بزرگترمیشه شیرزیادترمیخوره بایدبقول دوستمون مایعات وغذایی مقوی بخوریم که شیرقطع نشه 😂

انگار یه چیز عادیه اوایلش اون قوتی که بدن داره،باعث زیادی،شیرمیشه،رفته رفته اگه دقت کنی بدن خیلی ظعیف ترمیشه گم خوابی هم شیر و کم میکنه

دقیقا منم حالت شمارو داشتم...تاحدی ک حس میکردم بچم داره شیرخشکی میشه
ولی نه کاملا طبیعیه...خوراکتو خوب کن..مایعات بیشتر بخور شاد باش🤣شکم بچتوسیر میتونی😉

وای این درد منم هست اصلا سینه هام شله کلا