۷ پاسخ

سلام خانمی.نه ضرر نداره.من خیلی از اطرافیانمو دیدم که بچه هاشون پستونک خور بودن و اصلا دندوناشون کج نشده،منم خیلی دوست داشتم پسرم بخوره اما هرمدلی خریدم عق زد.اگر میخوره بهش بدین.خیلی هم عالیه.از مرگ نوزادان تو خواب جلوگیری میکنه.فقط بهداشتششو رعایت کنین،مواظب هم باشین سرش خراب نباشه که کامش زخم میشه

نه گلم هیچ ضرری نداره

وااا من از چند تا دکتر و فوق تخصص پرسیدم گفتن بده پستونک از بی تابی کرد اما عادت نکنه چون رو دندون و فک در اوردنش تاثیر میذاره

اگ ارتودنسی باشه ن ضررنداره ولی بعدابامکافات بایدازش بگیری

سلام، دکتر به من گفت خیلی خوبه، باعث هضم بهتر غذا میشه

ن عزیزم مشکلی نداره من به بچه اولم دادم تا نزدیک ۳سالگی استفاده می کرد هیچ مشکلی پیدا نکرد .حتی بچه های برادر شوهرم استفاده کردن هیچ مشکلی ندارن

اینقدتوکلاس آمادگی زایمان گفتن ضررداره دندون بچه عقب جلومیادبچه ممکن عادت کنه اگه روزمین باشه کنه دهنش اسهال می شه پستونک ازش بگیری بعدش سخته من به دخترم اصلاندادم بعدچندماه هرکاری کردم دیگه نگرفت ولی واقعا اگه بچه بگیره ماماناراحترهستن