۸ پاسخ

پسر من هر۴ _۵ روز پی پی مکنه از فوق تخصصش پرسیدم گف مشکلی نیس پسرمنم شیرخشک و شیرمادر میخوره نگران نباش دکتر گف طبیعیه

عزیزم وقتی شیرخشک بخوره روزی یک دفعه بایددفع داشته باشه اماشیرخودت رواگه بخوره تاهفت روزاشکال نداره دلش کارنکنه

طبیعیه عزیز تا ۶.۷ روز امکان داره چون شیر خشکشو قطع کردی اینجوری شده تا بدنش عادت کنه طول میکشه ولی اگه دیدی دل درد داره ببرش دکتر

منم دخترم شیرخودم فقط میخوره ۴و۵روزشکمش کارنمیده

طبیعیه...پسرمن اوایل ۵ ۶ روز یبار پی پی میکرد پی پیشم نرم بود...بعد شد روزی یبار و بعد شد روزی چندبار...تغییر میکنن نترس

اور با درد و دل پیچه و گریه همراه نباشه مشکلی نداره دختر منم 8 روز شده که شکمش کار نکرده

تا شش روز طبيعيه ميخواد چاق بشه

به نظر من طبیعیه