۳ پاسخ

اصلا نگران نباش عزیزم
بچه هر چقدر بخوابه واسه رشد سلول های مغزیش بهتر هست ...

پسر منم هم سن دختر شماس. شب ساعت ۲ میخوابه ۸ صبح یک ساعتی بیدار میشه باز ساعت ۹ تا ۱۲ یا یک ظهر میخوابه. ساعتای ۴ و ۵ عصرم دو ساعت میخوابه. اخر شبم چرتای ۵ دقه ای میزنه

گلم بچه با بچه فرق داره بچه مشکل نداشته باش درد نداشته باش تو این سن باید در روز ۶ تا ۷ ساعت بخواب البته یساعت بیدار دو ساعت خواب پسر من اینطور بود شبا هم دوازده میخوابه تا ۶ یا ۷ صبح شیر میخوره دوباره میخوابه تا ۹ صبح از دوماهگی اینطور