۴ پاسخ

طبق پروتكل بهداشت ميشه همه غذاها رو داد فقط هر ماده غذايي كه جديد اضافه ميكنين تا سه روز صبر كنين واكنشي نداشت و بعد چيز جديد اضافه كنين، نمك و عسل تا زير يكسال ممنوعه

به وقت خودش غذاام میخوره عجله نکن هنوز معدش کوچیکه و توان هضم نداره سعی کن همون غذاهای مجاز ۷ماه رو بدی بعدها مشکل معده پیدا میکنه الان نشون نمیده

سعی کن از کم شروع کنی و غذاهای سنگین بهش ندی و کم کم شروع کنی به دادن غذاهای بیشتر

سلام دختر منم مث پسر شماست. ولی دکتر گفته نمیتونه