۶ پاسخ

من لباس های بچه رو جدا میندازم تو لباس شویی

بله من لباساشو جداگانه میریزم ماشین با مایع فیروز میشوره

سلام عزیزم یهتره که نریزین ولی میتونید. ماشین لباس شویی خودتون رو بزنید. رو کمترین زمان شست شوی ماشین لباس شویی که ماشین تنها با اب خودش رو بشوره بعد لباس های بچه رو با مایع مخصوص خودش بشورین

سلام بله.ابتدا ماشین رو با سرکه ضدعفونی کنید و بعد لباسهای نی نی رو بریزید داخل ماشین

تا اونجای ک میتونیید بادسنت بشورید الان زوده داخل لباسشوی چون بدنشون حساسه. من خودم مینی واش دارم ازش استفاده نمیکنم چون جاش ندارم ولی با دست میشورن

لباس مشکل نداره فقط خود لیاس بچه باش با لباس خودت قاطی نشه