۳ پاسخ

منم تو هفته 22هستم ماشالله بچم شیطونه خیلی تکون میخوره ولی من بچه سوممه.اگه بچه اولتونه حالا وقت دارید

عادیه بعضیا تا ۲۴ هفته حس نمیکنن.یه چیره شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب

سلام عزیزم عادی حرکت جنین چیزی شبیه حباب یاضربان قلب اگه بچه ات قدامی باشه که دیرترنشون میده حرکاتشو.یه چیزشیرین بخوربهلوی چب بخواب ودقت کن به حرکت کردنش