۹ پاسخ

ن عزیزم اشکالی نداره حتی تو این برنامه گهواره ببینی قسمت تغذیه نوشته ک ویتامین آ حیوانی ضرر داره مثل جیگر ولی گیاهیی هیچ ضرری نداره مث اب هویج و توت فرنگی تو اینترنتم بگردی میخونی

سلام هیچ ضرری نداره مگه سمه ک ضرر داشته باشه اخه چرا بی اطلاع حرف میزنین من پرسیدم مصرف روزانه ۱۰ لیوان اب هویج اره ضرر داره ولی کی انقد میخوره یه لیوان اشکال نداره من از اول میخوردم هیچ مشکلیم ندارم

نه عزیز نخور . آب هویج خیلی ویتامین آ داره که خدایی نکرده باعث سقط میشه.خود هویجو بخور یا اگه میخوای آبشو بخوری خیلی خیلی کم

خانمی باعث سقط جنین میشه

سلام نخور آب هویج جزممنوعه های بارداری که نباید مصرف کنی دکترمن برام جزممنوعه هانوشته

پزشک من گفتن خوردن هویج یک عدد داحل غذا یا سالاد مشکلی نداره ولی زیادش ضرر داره
اب هویجم که با یدونه نمیشه

اره به خاطر ویتامین Aبالاش

نخوری عزیزم خطریه

نه ضرر نداره.ولی میگن بخاطر بالا بودن میزان ویتامین آ موجود در هویج در مصرف اون زیاده روی نکنید ب اندازه بخور نوش جون خودت و نی نیت.