۵ پاسخ

لعنت به این گوش‌درد دختر منم اینجوری عذاب میدید نمیتونسنم بخوابه مجبوری استامینوفن میدم‌

سلام داره دندون در میاره

سلام عزیزم به خاطر دندوناشونه دختر منم همش گوشش و میکشه و تو خواب اینور و اونور میشه بردم دکتر گفت مشکلی نداره ، پشت گوشش یه کم وازلین بزن

شاید تشنشه. پسر منم یه مدت شب گریه میکرد حسابی. بعد فهمیدم تشنه است. گریه که میکنه یکم اب با شیشه میدم بهش میخوابه راحت.

سلام عزیزم. روغن بادام تلخ عالیه بمالی پشت گوشش