۶ پاسخ

یه کم ترنجبین بهش بده.در روز دو سه بار بده.طبیعیه دختر منم دو روز یه بار شکمش کار میکنه اونم با ترنجبین.قدیمیا میگن بچه شکمش کمتر کار کنه یعنی داره چاق میشه.میزنه به گوشت😍

من به پسرم شکرسرخ دادم الانم بعضی وقتا که مدفوع نمیکنه بهش میدم سریع شکمش خالی میشه میتونی پاهاش حالت دوچرخه ولی اروم رو شکمش ماساژ بدی

کمی نبات با کمی عرق نعنا بهش بده شکمش رو با روغن زیتون یا ویکس ماساژ بده

سلام ی کم روغن زیتون به دلش بزن و ماساژ بده تا فرداش کار میکنه شکمس. یا صابون تمیز و ی برش کوچولو بزن بزن تو روغن زیتون وارد مقعدش کن به ساعت نرسیده شکمش کار میکنه

سلام ترنجبین بده مسهل کنندست

من دخترم ک اینطور شد بهش ترنجبین دادم خوب بود