۵ پاسخ

عزیزم ترس به خودت راه نده استراحت کن اگه ادامه داش به دکتر مراجعه کن

ترس نداره عزیزم این درداطبیعی هس، استراحت کن فقط

در طول این بارداری اینجوری نشدی؟ اگه لکه بینی یا خونریزی داری برو دکتر حتما ولی اگه نداری استراحت مطلق کن و کمرتو گرم نگهدار ، حتما بدنت سردی کرده یا کارزیاد کردی ، انشالله چیزی نیست نگران نباش عزیزم

کمش اشکالی نداره اگه لکه بینی نداری و مشکل دیگه ای نداری....

عزیزم نگرانی نداره اصلا این چیزا طبیعیه منم هرموقع کار و فعالیتم زیاد میشه درد پریودی میگیرم
استراحت کن فقط بهتر میشی