۵ پاسخ

چیزایی که کافئین داره مث نوشابه و چای زیاد باعث بی قراری و بدخوابی بچه میشه . حالا مگه قراره چقد پیتزا بخوری اون یکی دوبار ایراد نداره بعدش عرق نعنا بخور

عزیزم همه چی بخور بچه عادت کنه اینجوری تا دو سال اگر شیر بدی خودت اذیت می شی .. فوقش بعدش عرق نعنا بخور

یادم رفته پیتزاچیه نه ماه بارداریودوماه الان نخوردم😂😂😂،کلم پیاز سیر نخودلوبیاوحبوبات ،گوجه بادمجون ،لبنیات گاوی ،کلاهمه چی😂😂😂تامیتونی گوشت مرغ بخور

پیتزایی که دارای فلفل دلمه ای و فلفل دارد بچه را اذیت میکنه باعث میشه نفق میاره

چیزای فست فودی یا چیزایی ک نفح شکم بچه روزیادمیکنن چیزای سردمعمولا