۴ پاسخ

اگه تبش پایین نمیاد کنترل نمیشه یامدام تب میکنه حتما بدنش عفونت داره دکترببر که انتی بیوتیک مصرف کنه انشاالله که خوب میشه

حتمابدنش عفونت کرده که مدام تب میکنه ببرش دکتر خوددرمانی نکنین

کف پاهاش پیاز رو نصف کن بزارجوراب بپوش تا صبح بمونه،با گلاب پاشوره کن.

سلام عزیزم اگه با تب بر پایین نیومده حتما ببر دکتردختر برادر من تب میکرد برده دکتر بهش گفته سه روز صبر کن اگه پایین نیومد ببر آزمایش بعد یه روز دیدن تب پایین نیومده بردن آزمایش دیدن همه بدن بچه عفونت کرده دیروز سریع بستریش کردن