۶ پاسخ

عزیزم خب قرص هر شب باید خورده بشه در غیر اینصورت تاثیری نداره

خب پاک شده بودم اصلا نمیومد بعد انداختم العان پنج شیش تا انداختم نذاشتم جلوگیری کنه چون میگفتم قرص یکم بگذره بعد ولی دیروز چرا دروغ بگم دیروز ریخت 🙈

اره اولین باره میخورم بعد یه دکتر مامایی هست پرسیدم گفت از روز اول پریودت باید بخوری یه ساعت هم مشخص کنی همون ساعت بخوری بعد منم نگران کرد نکنه حامله بشم

سلام اولین باره میخورید؟

میگن ماه اول ک قرص رو شروع میکنین ی روش جلوگیری دیگه هم باید داشته باشین از ماه بعدش دیگه نمیخواد

تو پریودی نباید قرص ال دی. بخوری وقتی پاک شدی باید بخوری