۸ پاسخ

بله. من امسال میگیرم. بچه های این سنی بزرگن دیگه ماشاالله. غذاشون شیر نیس. عادتشون شیره. ضمنا روزه شیرو خشک نمیکنه.

من دیروز گرفتم سردرد بدی گرفتم هنوزم خوب نشده سرم. امروز نگرفتم گفتم یکی نه یکی میگیرم

سلام گلم من دیروزگرفتم الانم بیدارشدم سحر.البته پسرمن فقط صبح وشب شیرمیخوره براهمین اذیت نشدم من

بله من پارسال با بچه زیر بکسال گرفتم از افطار تا سحر خوب بخور میتونی بگیری شیرتم هیچیش نمیشه منم همش شیر میدم

من که پارسال بچم زیر یکسال بود تمام روزامو گرفتم شیرمم نخشکید. البته من هفته 1 بار تو ماه رمضان شیر افزا میخوردم

شیرت خشک میشه بچت میمونه واست واجب نیس

والا منم نمیگیرم پسرم یکسره چسبیده بهم شیر میخوره انشاا.. بعد اینکه از شیر گرفتم زمستون قضاشو میگیرم

پسر من نوزده ماهشه اما نتونستم روزه بگیرم امروز ضعف کردم شدید پسرم خیلی شیر میخوره