۷ پاسخ

نگران نباش یچیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش تو ۲ ساعت ۱۰ حرکتو در نظر بگیر

منم اونطورم نگران نشو دیگه بزرگ میشن جاشونم تنگ میشه کمتر تکون میخورن

سلام عزیزم بچه که همش نباید تکون بخوره.میخابه استراحت میکنه.اونم خسته میشه

سلام عزیزم نه چیزی نیست ایشالا منم ۳۰ هفته هستم خیلی کم تکون میخوره اصلا ناراحت نباش یه شربت با کاکو درست کن بخور ببین چجوری میشه البته دختر خیلی تنبله واسه منم همینه

حتما شربت بخور رو دست چپ دراز بک اگه تکون نخورد برو درمانگاه صدای قلبش رابشنون

شاید خوابیده یه چیز شیرین بخور محیط خونه رو ساکت کن به پهلو چپ بخواب تمرکز کن ایشالا تکوناشو حس میکنی

پسر منم از صبحی تکون نخورده😓